Snakk med en lærer

Online engelsktimer på Skype og Zoom

Våre vennlige lærere på nettet kan hjelpe deg med 

private engelsktimer på Skype eller Zoom. Øve på 

Engelsk samtale og grammatikk.

En-til-en leksjoner

Live lyd eller video

Skype / Zoom / Whatsapp

Leksjonstyper

Dette er populære leksjoner.

Lærerne våre vil hjelpe deg å snakke så mye som mulig om et bredt spekter av emner. Disse leksjonene er designet for å forbedre flyt og nøyaktighet når du snakker. Morsomme og fokuserte leksjoner 45 min leksjoner for å øve grammatikk naturlig, for nybegynnere til avanserte studenter.

Generell engelsk

Kursbok orientert.

Disse leksjonene følger en kursplan, og det er mye mer fokus på grammatikk. Kurset er tilgjengelig for alle nivåer av engelsk student, og alt materialet er gitt.

Business engelsk leksjoner

Våre forretningstimer dekker alt det viktigste for å bruke engelsk i et forretningsmiljø. Tillit er nøkkelen, og dette kurset gir deg verktøyene til å uttrykke deg.

Bli oppmerksom på dine engelske feil

I løpet av en leksjon vil lærere gjøre deg oppmerksom på dine grammatiske feil og også ta opp uttalsproblemer.

Mange studenter har aldri noen som retter dem og gjør dem oppmerksomme på feilene sine. Disse dårlige vanene kan gå "ukontrollert" i årevis.

logo

Interessante leksjoner

Lær engelsk mens du lærer om musikk / kunst / filmer / verdenshistorie og aktuelle saker. Se siden for samtalekurs for mer info.

Skype, Zoom og Whatsapp gjør det enkelt for deg å ha online leksjoner

Kvelds- og helgetimer

Vi forstår at folk flest har veldig travle liv. Derfor er lærerne våre veldig fleksible og underviser om kvelden og i helgene.

Alt du trenger er en god forbindelse

Hvis du har en stabil internettforbindelse. Så er det bra å gå! '
Det hjelper hvis du har et hodesett eller hodetelefoner, men det er ikke viktig å ha leksjoner på Skype eller Zoom.

Video eller lyd

Det er opp til deg om du vil ha video- eller lydopplæring. Noen ganger er studentforbindelsene ikke sterke nok til å gjøre videoleksjoner.

                                                           Snakk med en lærer

 

  • Vår plattform er laget i Storbritannia av innfødte engelsklærere og utviklere. Lærerne våre har en enorm mengde klasserom og online erfaring, og alle har en TEFL- eller CELTA-kvalifisering.
  • Vi tilbyr unike leksjoner som er designet for å være informativ, morsom og progressiv. Alle leksjonene våre er 1-til-1, og det er ingen gruppetimer. Noen ganger vil studentene ha "bare lyd" leksjoner, noe som er greit.
  • Hvis du har et viktig jobbintervju, presentasjon eller møte som kommer og trenger å øve på engelsk. Vi kan hjelpe deg.

 

Vi har som mål å gjøre språkopplæring progressiv, morsom og målrettet for deg. Mange av studentene våre har spesielle aspekter av engelsk de vil fokusere på. Bare gi oss beskjed om hva slags leksjon du leter etter, så kan vi finne den perfekte læreren for deg.

Skype og Zoom leksjoner er perfekte for engelskundervisning. Ta en prøvekurs for å se selv.

leksjoner for dine behov

Alle lærere har minimum 5 års erfaring

Lærerne må fullføre opplæringsprogrammet vårt

Lærere kan enkelt tilpasse leksjonene til dine behov

Hver lærer har et TEFL- eller CELTA-undervisningsbevis

Leksjonskomfort

Det som er bra med å ha leksjoner på nettet, er at det ikke er noen reisekostnader! Bestill leksjonen din og slapp av med en kaffe fra ditt eget hjem.

Progressiv læring

Kurset vårt gir konstant refleksjon over fremgangen din. Lærere vurderer fremdriften din etter hver femte leksjon. Å lære et språk handler så mye om minne og internalisere det du har lært.

Hjemmelekser

Hvis du har fritid og ønsker lekser, flott. Dette er en veldig god måte å øke fremgangen din. Bare nevn dette til en av lærerne.

hva studentene våre har å si

When would you like your free 15 min trial, What is your Skype/Whatsapp ID? The teacher will add you.

Ta engelsk
til neste nivå!