Øv jobbintervjuet ditt på engelsk med en engelsklærer online

Har du et jobbintervju på engelsk og vil sjekke engelsk og ha reelle tilbakemeldinger?

Lærerne våre har mye erfaring med å hjelpe elevene med å forberede seg på jobbintervjuer på engelsk. Disse leksjonene er en mulighet til å øve på mange spørsmål som kan komme opp i jobbintervjuet ditt. Å være godt forberedt på et jobbintervju er en nøkkelfaktor for suksess og fokusert forberedelse vil få deg til å føle deg mer avslappet, spesielt hvis engelsk ikke er morsmålet ditt.

Prosessen

Du kan begynne med å bestille en gratis leksjon, og lærerne vil først identifisere eventuelle problemområder du har når det gjelder uttale og grammatikk. I løpet av hele 45 minutters leksjoner vil læreren din hjelpe deg med disse problemene, og du vil ha omfattende praksis med å simulere et hånlig intervju.

  • Du har sjansen til å øve deg på typiske spørsmål som ofte kommer opp i intervjuer:

Våre lærere stiller deg typisk over 50 latterlige jobbintervju spørsmål som kan komme opp og spesifikke spørsmål knyttet til jobben din.

Noen studenter spår at det vil komme veldig spesifikke spørsmål, ofte tekniske detaljer om jobben deres. Kanskje du er ingeniør, og intervjueren vil spørre deg om noe relatert til din bransje. Du kan øve på alle disse spørsmålene med læreren og føle deg tryggere på at engelsk høres naturlig ut, er grammatisk korrekt og høres passende ut. 

Å ha nøyaktig engelsk vil gi et varig inntrykk på intervjueren.

   Mange studenter må gjennomgå spesifikke grammatikkpunkter for å øke nøyaktigheten, flertall / singularer - artikler (a / the) - preposisjoner, det kan også hende at bruken av alle tidene (fortid, nåtid og fremtid) må gjennomgås. Etter hver leksjon kan læreren gi deg lekser for å øve deg på alle aspekter av engelsk som gir deg vanskeligheter.

Lær hvordan du bruker ordforråd som vil imponere intervjueren

"Jeg tror jeg er en veldig pliktoppfyllende arbeider når det gjelder _____"

"Mine kolleger vil sannsynligvis beskrive meg som upbeat og pro aktiv mot nye oppgaver som kommer min vei"  

 

 

Lærere vil lytte til svarene dine og gi deg forslag for å forbedre svaret ditt. Du vil ha mange muligheter til å øve, slik at du kan få nye setninger og ord inn i ditt aktive vokabular. Denne ekstra øvelsen er veldig gunstig da du vil føle deg mye tryggere på at du kan formulere deg godt.

Våre 'Mock jobbintervju'-leksjoner er designet for å gi deg den ekstra selvtilliten før intervjuet, selv for studenter med travle tidsplaner.

Mange av studentene våre har begrenset tid, og kanskje deres intervju er veldig snart, om noen dager eller noen få uker. Disse leksjonene er utformet for raskt å fokusere på det som trenger mest arbeid, slik at du kan skape det beste inntrykket av deg selv med nøyaktig engelsk som høres profesjonell ut.

Din CV - Sjekke og tilby råd

Lærerne våre kan også hjelpe deg med CVen din slik at den høres så bra ut som mulig og korrekturleser den for eventuelle feil. De vil gi forslag og råd og gjøre det så profesjonelt som mulig.

Priser for jobbintervju engelsk leksjoner

Leksjonene er 50 minutter lang og kan være på Skype, Zoom eller Whatsapp

€20

En leksjon

€95

5 leksjoner

€180

10 leksjoner

Alle jobbintervju-timene våre er på Skype, Zoom eller whatsapp

Enkel bestilling, lærerne er fleksible, bare meld deg nedenfor og begynn din gratis prøveperiode i dag.

Øyeblikkelig tilbakemelding og så mye øvelse som du trenger

Lærerne vil gi deg reelle tilbakemeldinger på ditt mock-intervju og komme med nyttige forslag i hver leksjon,

Erfarne engelsklærere

Alle lærerne våre er kvalifiserte, spesielt i virksomheten. Mange har erfaring i etablerte langskoler som Berlitz og Wall Street English.

Lærere underviser i helgene så vel som om natten

Leksjoner som passer din travle timeplan. Bare gi læreren beskjed 1 dag før leksjonstiden din.